[...] służbowe z jedzeniem w restauracji). Pojawiło się też kilka dni z pieczywem. Źródła białka to kurak, ryby tłuste, twaróg, mozarella, jaja. Źródła węgli to ziemniaki, bataty, kasza gryczana niepalona, ryż, pojawiło się też pieczywo razowe/graham/wafle ryżowe. Tłuszcze to głównie oliwa, masło, olej kokosowy (do smażenia), orzechy brazylijskie. [...]
[...] jaja, czasem wołowina (tatarek wchodził dość regularnie co 2tyg) i od czasu do czasu wieprzowina. • Podstawowe źródła węgli to ziemniaki (dużo ziemniaków), bataty, kasza gryczana niepalona, ryż, pojawiło się też pieczywo razowe/graham/wafle ryżowe. • Tłuszcze to głównie oliwa, masło, olej kokosowy (do smażenia), orzechy brazylijskie, [...]
Młode ziemniaki no i kasza gryczana - po nich nic się nie dzieje Co do nabiału, to właśnie w tym jestem problem, że nawet mała ilość codziennie szkodzi(Np. odrobina mleka do kawy).Jedynie rotacja(np. raz na tydzień) lub całkowite wyeliminowanie jest w stanie pomóc. W alergologii jedzenie codziennie choćby troszkę "uczulacza" to jak [...]